Onze specialismen

Dakgoot kapot

Voorkom schimmel en waterschade door snel actie te ondernemen bij een beschadigde dakgoot. Een goed werkende dakgoot zorgt ervoor dat regenwater effectief van uw dak wordt afgevoerd, waardoor uw huis beschermd blijft tegen lekkages en schade. Lekkend water langs uw gevel kan doordringen in uw muren, wat schimmelvorming en ernstige schade veroorzaakt. Plan daarom direct een dakgootreparatie om uw woning en bezittingen te beveiligen tegen waterschade.

Dakgoot kapot, wat dient er te worden gerepareerd?

Een beschadigde dakgoot kan leiden tot diverse problemen, zoals waterschade aan de fundering van uw huis en lelijke vlekken op uw muren. Het is cruciaal om dakgootproblemen snel te identificeren en te repareren om de integriteit van uw woning te behouden. Hier is wat u kunt controleren en wat wij voor u kunnen repareren:

  1. Verstopte afvoerpijpen: Bladeren en vuil kunnen de afvoerpijpen blokkeren, waardoor water niet goed kan weglopen. U kunt afvoerpijpen eenvoudig zelf schoonmaken om een goede afvoer te garanderen.
  2. Lekkende naden: Na verloop van tijd kunnen de naden in uw dakgootsysteem gaan lekken. Wij kunnen deze voor u repareren om verdere schade te voorkomen.
  3. Doorgezakte dakgoten: Dakgoten kunnen doorzakken of van het huis losraken door het gewicht van opgehoopt water of vuil. Wij zorgen ervoor dat uw dakgoot weer stevig op zijn plaats zit.
  4. Scheuren en gaten: Kleine scheuren en gaten kunnen ontstaan door verwering. Wij repareren deze zodat uw dakgoot weer volledig functioneel is.
  5. Losse bevestigingen: Schroeven en beugels die het dakgootsysteem op zijn plaats houden, kunnen losraken. Wij draaien deze vast of vervangen ze indien nodig om de stevigheid te garanderen.
  6. Corrosie: Metalen dakgoten, vooral die van gegalvaniseerd staal of aluminium, kunnen na verloop van tijd corroderen. Wij inspecteren op roestplekken en vervangen indien nodig de aangetaste secties om de functionaliteit te behouden.

Voor een grondige inspectie en professionele reparaties kunt u contact met ons opnemen. Door deze problemen snel aan te pakken, beschermt u uw huis tegen mogelijke waterschade en verlengt u de levensduur van uw dakgootsysteem. Regelmatig onderhoud en tijdige reparaties van uw dakgoot voorkomen grotere problemen en kosten in de toekomst.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een inspectie en laat ons uw dakgootproblemen oplossen!

”Onze specialismen hebben we gedurende de jaren ontwikkeld, toegepast en verbeterd. Hier komt passie en ervaring samen. Dit is waarom klanten voor ons kiezen.” – Arjan van den Boogaart

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Laat uw gegevens achter.

Volg ons

Boogaart Dakgoten

Sperwelaan 33 | 4143 AM Leerdam

KvK Gegevens:
van den Boogaart Service
(Boogaart Dakgoten)
KvK-nr: 70404089