Onze specialismen

Dakgoot reparatie

Het water dat van een dak afloopt wordt opgevangen en op een nette manier afgevoerd door een dakgoot. Als u last heeft van een beschadigde dakgoot kan het water op een locatie ontsnappen waar dit niet de bedoeling is en waar het nare gevolgen kan hebben. Als het water doorlekt tegen uw gevel kan dit leiden tot vochtindringing en andere mogelijke beschadiging van uw woning en eigendom. Om vochtige en beschimmelde muren te voorkomen is het te adviseren om een dakgoot reparatie zo spoedig mogelijk te laten uitvoeren.

Dakgoot reparatie, wat dient er te worden gerepareerd?

Als er water uit een dakgoot loopt op een locatie waar dit niet wenselijk is kunt u nagaan wat de oorzaak hiervan is. Het is dan mogelijk dat de volgende problemen zich voordoen:

  • Verstopte afvoer: door een mogelijke verstopping kan het water niet optimaal weglopen.
  • Lekke dakgoot: er is door bekende of onbekende reden een lek ontstaan in de dakgoot.
  • Los onderdeel/dakgoot: doordat er een onderdeel of de dakgoot los zit stroomt het water op de verkeerde plek uit de dakgoot.
  • Corrosie: door langdurige blootstelling aan condens en of lekkage kan er op oude zinken dakgoten witte vochtigheidscorrosie ontstaan.

Als er sprake is van een verstopte afvoer kunt u dit eenvoudig oplossen door de afvoer vuil en bladvrij te maken. Mocht er toch spraken zijn van een beschadigd onderdeel of dakgoot, corrosie of een lekkage dan kunt het beste Boogaart dakgoten uit Leerdam inschakelen. U bent dan zeker van deskundig advies en eventuele reparatie en vervanging.

”Onze specialismen hebben we gedurende de jaren ontwikkeld, toegepast en verbeterd. Hier komt passie en ervaring samen. Dit is waarom klanten voor ons kiezen.” – Arjan van den Boogaart

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Laat uw gegevens achter.

Volg ons

Boogaart Dakgoten

Sperwelaan 33 | 4143 AM Leerdam

KvK Gegevens:
van den Boogaart Service
(Boogaart Dakgoten)
KvK-nr: 70404089