Onze specialismen

Vernieuwen dakgoot

Bij Boogaart Dakgoten begrijpen we hoe cruciaal goed functionerende dakgoten zijn voor de bescherming van uw woning. Versleten of beschadigde dakgoten kunnen leiden tot ernstige problemen, zoals waterlekkage, houtrot en schade aan de fundering van uw huis. Daarom bieden wij een professionele en betrouwbare dienst voor het vernieuwen van dakgoten aan. Met jarenlange ervaring en expertise in de dakgootindustrie, garanderen wij een hoogwaardige service die uw dakgoten weer (als) nieuw maakt.

Waarom uw dakgoten vernieuwen?

Het tijdig vernieuwen van uw dakgoten voorkomt dure reparaties op de lange termijn. Oude dakgoten kunnen barsten vertonen, verstopt raken of zelfs losraken van uw dak. Dit kan leiden tot:

 • Waterlekkage: Beschadigde dakgoten kunnen water direct naar de muren en fundering van uw huis leiden, wat schimmelvorming en structurele schade kan veroorzaken.
 • Houtrot: Wanneer dakgoten niet goed afvoeren, kan water zich ophopen en in de houten delen van uw dakconstructie sijpelen, wat houtrot en verdere verzwakking veroorzaakt.
 • Schade aan de fundering: Water dat niet goed wordt afgevoerd, kan zich ophopen rond de fundering van uw huis, wat kan leiden tot verzakkingen en scheuren.

Onze dakgoot vernieuwingsdiensten

Bij Boogaart Dakgoten bieden wij een uitgebreide service voor het vernieuwen van dakgoten. Onze diensten omvatten:

 1. Visuele inspectie en advies: Wij beginnen met een grondige inspectie van uw huidige dakgoten om de staat ervan te beoordelen en te bepalen welke acties nodig zijn.
 2. Maatwerk offerte: Vervolgens krijgt u een uitgewerkte offerte zodat u weet welke werkzaamheden tegen welke prijs uitgevoerd worden.
 3. Verwijderen van oude dakgoten: We verwijderen zorgvuldig de oude dakgoten zonder schade aan uw woning te veroorzaken.
 4. Installatie van nieuwe dakgoten: We installeren nieuwe, hoogwaardige dakgoten die perfect passen bij uw huis en voldoen aan de nieuwste bouwvoorschriften.
 5. Nazorg en onderhoud: Na de installatie bieden wij, indien gewenst, een uitgebreide nazorgservice om ervoor te zorgen dat uw nieuwe dakgoten optimaal blijven functioneren.

Waarom Kiezen voor Boogaart Dakgoten?

 • Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring in de dakgootbranche hebben wij de kennis en vaardigheden om elke uitdaging aan te gaan.
 • Kwaliteit en duurzaamheid: Wij gebruiken bij voorkeur de beste materialen om ervoor te zorgen dat uw nieuwe dakgoten lang meegaan.
 • Klantgerichte benadering: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan al uw verwachtingen voldoet.
 • Snelle en efficiënte service: Wij begrijpen hoe belangrijk het is om snel te handelen bij dakgootproblemen. Daarom zorgen we voor een snelle en efficiënte service zonder in te boeten op kwaliteit.

Neem vandaag nog contact op met Boogaart Dakgoten

Wacht niet tot kleine problemen grote schade veroorzaken. Laat uw dakgoten vandaag nog inspecteren door Boogaart Dakgoten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw woning te beschermen tegen water- en weersschade.

”Onze specialismen hebben we gedurende de jaren ontwikkeld, toegepast en verbeterd. Hier komt passie en ervaring samen. Dit is waarom klanten voor ons kiezen.” – Arjan van den Boogaart

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Laat uw gegevens achter.

Volg ons

Boogaart Dakgoten

Sperwelaan 33 | 4143 AM Leerdam

KvK Gegevens:
van den Boogaart Service
(Boogaart Dakgoten)
KvK-nr: 70404089